36-годишната елитна проститутка Саломе Балтхус пребивава в хотел близо до ски

...
36-годишната елитна проститутка Саломе Балтхус пребивава в хотел близо до ски
Коментари Харесай

Проститутки и световен елит – ръка за ръка в Давос

36-годишната елитна продажница Саломе Балтхус пребивава в хотел покрай ски курорта по време на конференцията и не разкрива имената на авторитетните си клиенти, защото “не желае да води правосъдни борби с тях ".
Автор: Следвайте " Гласове " в

Глобалният хайлайф, който всяка година се събира в Давос, с цел да взема решение най-наболелите проблеми на планетата, в това число и половото неравноправие, има сериозен принос за растежа на бизнеса със полови услуги в първокласния швейцарски курорт. Търсенето на проститукти през седмицата на годишните заседания на Световния стопански конгрес скача сензитивно, свидетелстват участничките и публични представители на полицията. “Придружителки се резервират ” в същите хотели, в които са настанени маститите босове и техните чиновници по време на петдневната им колекция (тази година от 16 до 20 януари). 
Една от проститутките – Лиана – твърди, че се облича в бизнес-премяна, с цел да не се откроява от висшите мениджъри, макар че проституцията е легална в Швейцария. Тя е коментирала за “Билд ”, че постоянно се вижда с американци, които посещават алпийския оазис по няколко пъти годишно и са измежду присъстващите на конференцията 2700 делегати. Лиана взема за услугите си по към 700 евро на час и 2300 евро за цяла нощ плюс пътните разходи.
Мениджърът на една от въпросните “обслужващи ” в Ааргау – на към 160 км от Давос – твърди, че към този момент е получила 11 “резервации ” и 25 запитвания и чака да последват още до края на събитието. Тя е споделила, че някои от участниците ангажират проститутки за себе си и за чиновниците си за празненства в хотелските жилища.

Саломе Балтхус – елитна проститутка и публицист – споделя в профила си в “Туитър ”: “Срещите в Швейцария по време на Световния стопански конгрес значат да гледаш дулата на въоръжената защита в коридора на хотела в 2 ч. през нощта и по-късно да споделяш подарените бонбони и сладкиши от ресторанта с тях и да клюкарстващ за богатите ”. 36-годишната Балтхус обитава в хотел покрай ски курорта по време на конференцията и не разкрива имената на авторитетните си клиенти. Просто тъй като “не желае да води правосъдни борби с тях ”.
През 2020-а следствие на “Таймс ” открива, че минимум 100 протитутки пътуват до Давос по време на форума, по информация на формален представител на полицията. Шофьор, нает да обслужва делегатите на събирането пък споделя, че е взел една секс-труженичка, която твъри, че е била принудена от нейния “шеф ” да спи с по-възрастен клиент в хотел а делегатите.

Източник:
 
18 Яну 202334118 Яну 202311218 Яну 202324717 Яну 202385515 Яну 202338014 Яну 20231042Коментариold_beggar19 Яну 2023 13:56ч.
психопатът Клаус Шваб - президент на форума в Давос: “Педофилите са основани от природата и броят им от ден на ден нараства неслучайно - а с причина, което значи, че епидемията от педофилия, която обгръща света, в действителност не е злополучие, а е „ подарък от природата “ за човечеството... “ така наречен " човечен и образован " Запад се отхвърли от рационалното, положителното и безконечното и мина на страната на перверзно инстинктивното, порочното и отвратителното!...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и останалата част на цитата: „ подарък от природата “ за човечеството... “19 Яну 2023 15:11ч.
с цел да се прочисти от себе си "... (purge from itself = пречиствам се). Мнооооого бездънен смисъл...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Птибурдуков19 Яну 2023 15:13ч.
Всъщност очевидно се опира на логиката на Харари (дясната му ръка), за който щом нещо съществува в природата, то е естествено, респ. би трябвало да го одобряваме. Жижек в последно време също им приглася. shorturl.at/eiMPR
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Е де19 Яну 2023 13:57ч.
Че какво имате срещу проститутките, правят си работата! Какво вършат там дъртите перверзници и за какво си мислят, че те карат влака? Путин крепко разклати кайсията. Нещата към този момент не са същите и в никакъв случай повече няма да бъдат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Той па доста млад19 Яну 2023 15:01ч.
Перверзника Путин!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати млад или не19 Яну 2023 15:19ч.
" По делата им ще ги познаете "... Той им бръкна в окото тъкмо със възбраната на реклама на хомофобията и педофилията пред малолетни.... ПреЗ. Обама разгласи протест на зимната Олимпиада в Сочи ТОЧНО поради тази възбрана и " повлече крайник " и всичките западни държавници отхвърлиха да вземат присъединяване поради тази висша неправда по отношение на ЛГБТ... Всички сме очевидци какъв напън ни се оказва да приемем ИК... Така че младостта не е кой знае каква полезност в случай че си тъп извратеняк... https://www.youtube.com/watch?v=oua0Puihrkc ; https://www.youtube.com/watch?v=PKHGp1XPv48
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хурков19 Яну 2023 15:42ч.
От макя си ли го знаеш????
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати минаващ19 Яну 2023 13:59ч.
Абе тези дълбоки сини очи от фотографията не бяха ли на новия украински посланнник в България? Или незабавно са я пренасочили на по-стратегическо направление? Я тези които имат приложение за сравнение/разпознаване на лица да напрвавят инспекция - най-малко ограната на Борисов да бъде готова...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Франк & Щайн19 Яну 2023 16:03ч.
https://www.instagram.com/salome.herself/?hl=bg Тук може да я погледнете елитната.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тоналд Дръмп19 Яну 2023 16:09ч.
Нищо общо със фотографията горе, няква-никва, както се споделя.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съгласен19 Яну 2023 16:59ч.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР